آیا آن چه می خوریم روی بینایی تأثیر می گذارد؟
تاثیر خورکی ها بر بینایی چشم,تاثیر خوراکی بر کم سویی چشم,راه های غذایی درمان بیماری چشم
بله، نتایج بررسی هایی که در سال ۲۰۱۳ درباره بیماری چشم مربوط به سن انجام شد، نشان داد، در افرادی که در معرض خطر ماکولار دژنراسیون (تباهی لکه زرد)مربوط به سن (AMD) هستند که علت عمده از دست دادن بینایی است، با مصرف دوز معینی از ترکیب ویتامین E, C و بتاکاروتن روند بیماری شان کاهش می یابد.
راه حل:
مواد غذایی غنی از ویتامین مصرف کنید. لوتئین و زیزانتین در سبزی های برگ سبز مانند کلم پیچ، اسفناج و تخم مرغ موجود است. علاوه بر آن لوتئین و زیزانتین، در پیشگیری از آب مروارید نیز نقش دارد.
- ۹۳/۱۱/۱۵